Jouw eigen (persoonlijke) profiel

In dit artikel lees je hoe je jouw eigen profiel kan instellen.

Prosper Rabo avatar
Geschreven door Prosper Rabo
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je stelt je eigen Simplicate-profiel in door rechtsboven in het scherm op je initialen of logo te klikken en vervolgens op 'Mijn profiel'.

In het tabblad 'gebruikersgegevens' heb je de mogelijkheid om jouw basisinformatie in te zien en aan te passen. Je kunt hier jouw inlognaam (e-mailadres) aanpassen en ook de tijdzone of voorkeurstaal wijzigen.

Daarnaast kan je in dit tabblad een standaard handtekening voor uitgaande e-mails- en een eigen profielfoto uploaden.

De andere tabbladen zijn gereserveerd voor :