Type documenten

Geef de documenten die je uploadt een label mee door 'type documenten' aan te maken.

Jorike van Dijken avatar
Geschreven door Jorike van Dijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Simplicate heeft een aantal standaard type documenten ingesteld, die geheel naar eigen wens kan worden aangepast en uitgebreid.

Ga naar Instellingen > Algemeen > Documenten.

De bestandsgrootte van het document is maximaal 64MB.

Een bestaand type document kan worden aangepast door erop te klikken. Via de groene knop '+ Nieuw' rechtsboven in Simplicate kan er een nieuw type document worden aangemaakt:

Geef vervolgens aan in welke module(s) het type document vastgelegd mag worden en dus zichtbaar moet zijn:

Nu je een type document hebt aangemaakt, of gewijzigd, adviseren we je goed te kijken naar de rechten. Ga nu dus naar Instellingen > Account > Gebruikers, gebruikersgroepen en gebruikers > Rechten per gebruikersgroep.

Hier kun je per type document aangeven wie dit wel of niet in mag zien.