Kleur tijdregistratie in agenda

Lees in dit artikel hoe je een kleur kunt instellen op urensoort.

Jorike van Dijken avatar
Geschreven door Jorike van Dijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Instellingen > Projecten > Urensoorten kun je per urensoort een kleur selecteren:

Denk er goed over na welke kleur je aan welke urensoort koppelt. In de agendaweergave en planningsweergave zie je deze kleuren namelijk terugkomen. Een veelgebruikte manier is een kleur voor interne uren en een kleur voor externe uren. Op die manier zie je in één oogopslag wat de verdeling is van interne en externe uren.

Weergave van Externe Agenda items in de Agenda

Wanneer je gebruik maak van de Twee-weg Agenda Integratie zul je ook agenda punten in de Simplicate agenda terugzien die doorgestuurd zijn vanuit een externe agenda (bijvoorbeeld een Outlook- of Google Agenda). Deze externe agenda items zullen in de Simplicate Agenda duidelijk verschillen van de Simplicate Agenda items. De Externe Agenda Items zullen als lichtgrijs blok, in de Simplicate Agenda worden getoond.

Deze externe agenda items zullen, zodra ze worden gekoppeld aan een Simplicate project, dienst en urensoort, de kleur krijgen die hoort bij de urensoort.