Sales
Werken in Sales
Nieuw salestraject aanmaken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het aanmaken van een nieuw salestraject selecteer je het bedrijf of de persoon waaraan de offerte gestuurd gaat worden. Heb je dit bedrijf of deze persoon nog niet aangemaakt, dan kun je dit ook vanuit hier doen.

Verder selecteer je het bedrijf van waaruit je wilt offreren en geef je het traject een naam.

• Ga naar de salesmodule en klik op 'Nieuw'

• Selecteer het bedrijf waarvoor het salestraject wordt aangemaakt, of maak direct vanuit hier een nieuw bedrijf aan

• Selecteer het bedrijf van waaruit je de offerte wilt gaan sturen

• Geef het salestraject een naam of onderwerp

• Voeg het salestraject toe