Onboarding & support

Zodra je gebruik gaat maken van Simplicate, is het belangrijk om goed na te denken hoe je een succesvolle overstap gaat maken.

Jorike van Dijken avatar
Geschreven door Jorike van Dijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onboarding

Wanneer je hebt besloten te gaan werken met de software van Simplicate, is het belangrijk om goed na te denken hoe je een succesvolle overstap gaat maken. Het ervaren Customer Success Team van Simplicate adviseert en ondersteunt je bij het snel en eenvoudig in gebruik nemen van de software, zodat je er vanaf het begin het maximale uit haalt!

Voordat je echter aan de slag gaat, is het belangrijk om de huidige bedrijfsprocessen goed te analyseren. Het kan zijn dat je tot de conclusie komt dat je sommige bedrijfsprocessen opnieuw wilt bepalen en waar nodig aan te scherpen. Om direct het maximale uit Simplicate te halen, is het simpelweg belangrijk om goed te kijken naar de inrichting van de software.

Jouw voordelen

• Je bespaart veel tijd door de standaard aanpak, kennis en expertise vanuit Simplicate;

• Je loopt geen risico, maar richt Simplicate in met ondersteuning van echte experts;

• Je weet zeker dat je alle mogelijkheden van de software gebruikt en daardoor niets over het hoofd ziet;

• Binnen een korte periode ben je volledig 'up and running' met Simplicate en weet je je weg goed te vinden.

Onboardingpakketten

Simplicate biedt 3 verschillende onboardingprogramma's aan die je helpen bij het snel en goed inrichten van de software.

De mate waarin je Simplicate snel en goed kunt inzetten binnen jouw bedrijf valt en staat bij jouw eigen voorbereiding, kennis en inzet. Tijdens de kick off met één van onze Customer Success Coaches zoomen we hier goed op in, zodat het duidelijk is wat er van je verwacht wordt. Het onboardingprogramma beschikt daarnaast over alle stappen die je in de voorbereiding zelf al kunt treffen!

Support

Kennisbank

Via onze kennisbank (support.simplicate.nl) is allerlei informatie terug te vinden met betrekking tot vragen op het gebied van een fout, storing, wens of gebruikersvraag.

Ook vind je hier informatie over de meest gestelde gebruikers- en inrichtingsvragen, best practices, het instellen van integraties etc.

Inschakelen van een Support Specialist

Simplicate verwacht dat je altijd eerst de kennisbank raadpleegt. Wanneer je echter in de kennisbank geen oplossing kunt vinden, dan zijn onze Support Specialisten te benaderen via:

Bij het doorgeven van een incident aan een Support Specialist is het belangrijk om de volgende informatie altijd mee te geven:

• De oorzaak (als je dit kunt achterhalen)

• De reeds ondernomen stappen (wat heb je zelf al gedaan om het op te lossen)

• Gebruik van type browser

• Eventuele andere gebruikers binnen jullie Simplicate-omgeving die het incident ervaren

Openingstijden

De kennisbank kan 24/7 geraadpleegd worden en voorziet in 80% van de gestelde vragen in een passend antwoord. De Support Specialisten zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur.

Registratie en reactietijd

Alle meldingen worden in principe binnen 15 minuten voorzien van een reactie. In de meeste gevallen betreffen dit vragen die te maken hebben met kennis over het product. De meeste van deze vragen worden dan vaak ook dezelfde dag nog afgehandeld.

Betreft de melding een incident (een fout of storing in de software), dan wordt de melding voorzien van een prioriteit die bepalend is voor de afhandeling.

De inhoudelijke reactie- en/of hersteltijd is dus afhankelijk van de ernst en de duur van de situatie en de mate waarin Simplicate afhankelijk is van derden voor het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Je wordt bij elke statuswijziging in ieder geval op de hoogte gesteld.