Het activeren van de Simplicate-omgeving

Kies het door jouw gewenste abonnement en activeer Simplicate met één druk op de knop!

Jorike van Dijken avatar
Geschreven door Jorike van Dijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Account > Abonnement zie je precies hoe jouw Simplicate-abonnement is opgebouwd met alle bijbehorende gegevens zoals het gekozen plan, de abonnementscyclus en het aantal gebruikers.

Voordat je jouw Simplicate-omgeving gaat activeren, is het goed om hier alle juiste gegevens in te vullen. Op basis van deze gegevens vindt namelijk de facturatie plaats en ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de verwerkersovereenkomst.

Bij het getekend retour sturen van een offerte, worden deze gegevens automatisch overgenomen en verwerkt.