Accountinstellingen

Locatie en valuta, voorkeur taal, tijdzone en gebruik sterk wachtwoordbeleid

Jorike van Dijken avatar
Geschreven door Jorike van Dijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Instellingen > Account > Accountinstellingen kun je een aantal voorkeuren instellen. Onder het tabblad Algemeen kun je volgende zaken instellen:

• Locatie en valuta
    Je hebt keuze uit meerdere valuta's. Per omgeving is er echter slechts 1 optie te kiezen. Bij het veranderen van valuta in je omgeving zal enkel het valuta teken veranderen in de gehele omgeving. Er wordt dus geen wisselkoers bepaald. Ook zullen bestaande gegevens met terugwerkende kracht aangepast worden naar de nieuwe gekozen valuta.

• Voorkeur taal
    Je hebt keuze uit: Engels of Nederlands. Deze keuze heeft betrekking op de standaardtaal voor alle gebruikers. Elke gebruiker kan hier vervolgens voor zichzelf van afwijken via zijn of haar persoonlijke profiel.
    Klik hier voor meer informatie over het persoonlijke profiel >

• Tijdzone

Je hebt de keuze uit alle beschikbare tijdzones. De keuze heeft invloed op de weergave van tijd en datum op diverse plekken in Simplicate.

Naast het tabblad Algemeen heb je ook nog een tabblad Wachtwoordbeleid. Onder dit tabblad kun je je voorkeuren met betrekking tot het wachtwoord opgeven, zoals bijvoorbeeld het gebruiken van een sterk wachtwoordbeleid of inloggen via Microsoft of Google. Klik hier voor meer informatie over het sterke wachtwoordbeleid >