Gmail koppeling (hoe je het instelt)

In dit artikel wordt stap voor stap uitgelegd hoe de koppeling tussen Gmail en Simplicate gemaakt kan worden.

Inge Terpstra avatar
Geschreven door Inge Terpstra
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1

Log in bij Gmail en open rechtsboven Google apps. De rode pijl geeft aan hoe je Google apps opent.

Stap 2

Vervolgens ga je naar de Apps Marketplace. Die vind je door onderaan op ‘Meer’ te klikken (zie de afbeelding bij stap 1) en vervolgens op ‘Meer uit Apps Marketplace’ te klikken.

Stap 3

Om in Gmail de koppeling met Simplicate te leggen, is het van belang om de app ‘Simplicate’ te installeren. Deze app is te vinden in de Apps Marketplace, via onderstaande manier.

Stap 4

Nu zijn we aangekomen bij de laatste stap, namelijk het installeren van de app. Nadat dit gebeurd is, zie je aan de rechterkant het logo van Simplicate staan. Dit betekent dat de koppeling tussen Gmail en Simplicate is voltooid.