Boekhoudkoppeling KING Finance

Door Simplicate te koppelen aan KING software worden debiteuren, verkoopfacturen en betalingen automatisch gesynchroniseerd.

Jorrit Vermeulen avatar
Geschreven door Jorrit Vermeulen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Koppeling via Combidesk

Voor de boekhoudkoppeling met KING Finance wordt gebruikt gemaakt van koppelpartner Combidesk. Combidesk is gespecialiseerd in het verbinden van (administratie)software en verzorgt de synchronisatie van debiteuren en financiële mutaties.

De installatie van de koppeling vereist een account bij Combidesk. Deze wordt automatisch aangemaakt bij de installatie van de koppeling. Beschik je reeds over een Combidesk account hebt, dan kun je hiermee inloggen en de koppeling onderdeel maken van je bestaande account.

Let op: deze koppeling wordt aangeboden door Combidesk. Zij leveren het onderhoud & support voor het gebruik van deze koppeling, waarvoor zij kosten in rekening brengen. Klik hier voor het overzicht van het tarief vanuit Combidesk.

De handleiding om de koppeling te installeren vind je in dit artikel op de website van Combidesk.

Hulp bij installatie?

Wil je dat Combidesk deze koppeling voor jullie installeert, dan is het mogelijk om hulp bij de installatie aan te vragen. Combidesk ontzorgd daarbij volledig en levert een goed werkende koppeling. Het aanvragen van de hulp, kun je gemakkelijk doen door het formulier op de pagina van Combidesk in te vullen.

Let op: Combidesk rekent kosten voor hulp bij de installatie, de kosten kun je onderaan het installatiehulpformulier vinden op deze pagina.