Zapier koppeling

Meer dan 600 tools kunnen koppelen via Zapier

Inge Terpstra avatar
Geschreven door Inge Terpstra
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het eerste wat je moet doen om aan de slag te gaan met Simplicate in Zapier, is een Zapier account aanmaken.

Nodig jezelf uit

Je kunt de Simplicate app op dit moment alleen nog raadplegen via deze specifieke uitnodiging. Zodra de app officieel in het app centre staat, is dit dus niet meer nodig.

Simplicate account in Zapier toevoegen

Wanneer je een 'Zap' maakt in Zapier vragen wij om je account toe te voegen.

Er komt een pop-up venster van Simplicate waarin wordt gevraagd naar de API-Key, API-Secret en je Simplicate-domein.

De API-Key en API-Secret  zijn te vinden in Simplicate. Ga hiervoor naar Instellingen > API. Als hier nog geen API-Key en API-Secret staan, kan je dit eenvoudig aanmaken, door rechtsboven op +Nieuw te klikken.

Het domein is de naam van je omgeving. Bijvoorbeeld simplicate.simplicate.nl. Er wordt vervolgens gevraagd om de verbinding tussen Simplicate en Zapier te autoriseren. Zodra je klikt op doorgaan is het account toegevoegd en kun je direct aan de slag! Voor meer informatie over het maken van Zaps, verwijzen we je graag naar het Support Centre van Zapier.