Gebruik je Simplicate op advies van jouw Accountant of Adviseur? En/of wil je jouw Accountant of Adviseur toegang geven tot jouw Simplicate omgeving? Dan is dat zeker mogelijk!

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor Accountants of Adviseurs waar wij een partnership mee hebben.

Wat houdt het partnership in?

Het partnernetwerk van Simplicate bestaat uit Accountantskantoren die beschikken over klanten die gebruik maken van de software van Simplicate.

Als Accountant beschik je over een unieke toegang tot de omgeving van je klant, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Op deze manier kun je meewerken in de processen van jouw klant en draag je echt bij aan het succes!

Toetreden tot het partnernetwerk

Om toe te treden tot het partnernetwerk, werk je als Accountantskantoor of zelf met de software van Simplicate of tenminste één van jouw klanten.

Beschik je over meer dan drie klanten die gebruik maken van Simplicate en jij als accountantskantoor toegang hebt tot de omgeving, dan dient het partnership opgenomen te worden op de website van het accountantskantoor.

Stuur de volgende gegevens van het kantoor door naar support@simplicate.nl, zodat wij dit kunnen verwerken:

• Naam Accountantskantoor
  • Naam contactpersoon
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Zodra Simplicate de aanvraag heeft verwerkt, ga je naar Instellingen > Algemeen > Gebruikers, gebruikersgroepen en rechten. Hier voeg je een nieuwe meekijk gebruiker toe.