Koppeling via Combidesk

Voor de boekhoudkoppeling met Moneybird wordt gebruikt gemaakt van koppelpartner Combidesk. Combidesk is gespecialiseerd in het verbinden van (administratie)software en verzorgt de synchronisatie van debiteuren en financiƫle mutaties.

De installatie van de koppeling vereist een account bij Combidesk. Deze wordt automatisch aangemaakt bij de installatie van de koppeling. Beschik je reeds over een Combidesk account hebt, dan kun je hiermee inloggen en de koppeling onderdeel maken van je bestaande account.

Let op: deze koppeling wordt aangeboden door Combidesk. Zij leveren het onderhoud & support en brengen daar 18 euro per maand (rechtstreeks) voor in rekening.

De installatiehandleiding van de boekhoudkoppeling kun je vinden vinden in dit artikel op de website van Combidesk.