• Nieuw HRM overzicht
  • SBI codes in CRM
  • Vernieuwde Sales-module
  • Meerdere projecten op één factuur
  • Notificaties per e-mail ontvangen

Nieuw HRM overzicht

Ook de HRM module beschikt nu over een nieuw overzichtsscherm als je doorklikt op een medewerker. Zie onderstaande video om de mogelijkheden te bekijken:

SBI codes

Het is nu mogelijk gemaakt om met SBI codes in Simplicate te gaan werken. Op het moment dat je gebruik maakt van de KvK koppeling (het vergrootglas bij een bedrijf), koppelt Simplicate automatisch de bijbehorende SBI codes. Ook kun je dit uiteraard handmatig toevoegen en/of wijzigen. Let wel: voordat je hier gebruik van kan maken, dien je dit eerst te activeren via Instellingen > CRM > Algemene CRM instellingen.

Nieuw salesoverzicht

Ook de salesmodule heeft nu een nieuw overzicht gekregen:

• Zoals je in onderstaande video kunt zien kun je nu op 'preview' klikken om snel informatie van een salestraject getoond te krijgen. Je bepaalt zelf de volgorde van dit uitklapscherp.
  • Zodra je een salestraject open klikt, kom je terecht in een overzichtspagina waar de tijdlijn (net als in CRM) een centrale plek heeft gekregen. Ook hier bepaal je zelf wat je aan de linker- en rechterkant van de tijdlijn getoond wilt krijgen, incl. de volgorde.
  • Rechtsboven in het overzicht, zie je daarnaast een extra weergave knop. Je kunt het overzicht namelijk nu ook in een 'pipeline-view' gepresenteerd krijgen. In deze weergave is het mogelijk om deals middels drag and drop van voortgang te wijzigen en zodra de deal rond is deze naar 'gewonnen' (of 'verloren' natuurlijk) te slepen.

Meerdere projecten op één factuur

Met meerdere projecten per factuur kun je factuurregels combineren die gekoppeld zijn aan verschillende projecten, maar dezelfde debiteur hebben.

Deze functie kun je pas gebruiken wanneer je de functie aan hebt gezet in de instellingen. Ga hiervoor naar Instellingen > Facturen > Algemene instellingen voor facturering. Hierbij staat de optie ‘meerdere projecten per factuur’.

Vervolgens kun je bij te factureren de projecten selecteren die je samen op één factuur wil zetten, klik op Acties > Concepten genereren > en vink de optie ‘Samenvoegen op een factuur (indien mogelijk)’ aan. Klik vervolgens op ‘Concepten genereren’.

Let op: je kunt gewoon alle regels bij te factureren in een keer selecteren. Alleen als het projecten zijn met dezelfde debiteur, dan worden deze regels automatisch op een conceptfactuur gezet. Voor de andere projecten worden gewoon afzonderlijke conceptfacturen gegenereerd.

Dit artikel geeft meer uitleg >

Notificaties per e-mail

Het is nu ook mogelijk om de ingestelde notificaties per e-mail te ontvangen. Je zult alleen de notificaties ontvangen die je nog niet hebt gelezen in het notificatie-centrum in Simplicate. Bekijk in onderstaande video hoe je dit instelt: