• Nieuwe offerte-editor
  • De kolom met gecrediteerde bedragen is toegevoegd aan de projecten export
  • De kolom met gecrediteerde bedragen is toegevoegd aan de projectresultaat export

Nieuwe offerte-editor

Met veel trots presenteren we hierbij onze nieuwe offerte-editor

Er is ontzettend veel nieuwe functionaliteit toegevoegd en ook de werking is gedeeltelijk anders geworden. Voor alle ins- en outs verwijzen we je daarom graag naar dit uitgebreide artikel >

En voor een gave video impressie kun je ons YouTube kanaal bekijken, waar een van onze Front-end Developers je laat zien wat je er allemaal mee kunt!

De overgang van oud naar nieuw

Vanaf nu beschikken jullie over de nieuwe offerte-editor. Daarom nemen we je in onderstaand bericht even kort mee hoe de overgang van ‘oud’ naar ‘nieuw’ eruit ziet.

Allereerst zie je zowel in de instellingen als in elk salestraject ‘Offerte’ en ‘Offerte [nieuw]’:

Let op:

Het is vanaf nu niet meer mogelijk om ‘oude’ offerte sjablonen in de instellingen aan te maken. De knop ‘nieuw’ is daar niet meer beschikbaar.

Je kunt nog wel drie maanden ‘oude’ offertes versturen, maar:

• Een maand voor de verloopdatum ontvangt de account eigenaar een melding die aangeeft dat je straks alleen nog maar gebruik kunt maken van offerte sjablonen in de nieuwe stijl.
  • Zodra er een nieuwe-stijl offertesjabloon is aangemaakt, verdwijnt deze melding automatisch.
  • Twee weken voor de verloopdatum ontvangt iedereen die toegang heeft tot de sales module dezelfde melding (zolang er geen nieuwe-stijl offertesjabloon is aangemaakt).

Als de drie maanden voorbij zijn:

• Worden de oude-stijl offertesjablonen geblokkeerd, zodat offertes dus niet meer met deze sjablonen gemaakt en verstuurd kunnen worden.
  • Oude-stijl offertesjablonen zijn daarnaast ook niet meer inzichtelijk via Instellingen > Sales > Offertesjablonen. Alleen ‘Offertesjablonen [nieuw]’ zal nog klikbaar zijn.
  • Een salestraject waar ooit een oude offerte op verstuurd is, behoudt ten allen tijden het tabblad ‘Offertes [oud]’. Hier kan je echter niets meer in bewerken en je kan ook niet meer op doorklikken. Ook is de Nieuw-knop niet meer aanwezig. De PDF’s van oude offertes zijn uiteraard gewoon terug te vinden onder het tabblad ‘Documenten’.
  • Bij een nieuw salestraject is alleen het tabblad ‘Offertesjablonen [nieuw]’ beschikbaar.

E-mail & digitaal ondertekenen

Ter info: de werking omtrent het e-mailsjabloon en het digitaal ondertekenen is verder niet aanraakt en blijft dus ongewijzigd.

Verder in deze update

• De kolom met gecrediteerde bedragen is toegevoegd aan de projecten export
  • De kolom met gecrediteerde bedragen is toegevoegd aan de projectresultaat export