Voor de browser Google Chrome is een Simplicate plugin beschikbaar. Met deze plugin kun je eenvoudig automatisch tijd schrijven op projecten. Wanneer je aan meerdere projecten op een dag werkt kan dit erg handig zijn.

Daarnaast is de plugin gekoppeld aan linkedIn, wanneer je een linkedIn profiel bezoekt zal het systeem automatisch kijken of de persoon of het bedrijf dat je zoekt ook in Simplicate aanwezig is. Je kunt dan eenvoudig gegevens in Simplicate synchroniseren.

Installatie:

Download de plugin uit de chrome store via: https://chrome.google.com/webstore/search/simplicate?hl=nl

Na het installeren stel je eenmalig je accountgegevens is in de plugin. Vanaf dat moment ben je automatisch ingelogd.

Uitloggen kan eventueel door rechts te klikken op het Simplicate symbool en op options te klikken,

Tijdschrijven

Om een timer te starten kies je het project, de dienst en urensoort waar de uren op geschreven moeten worden:

Na het starten van de timer kan deze gepauzeerd of opgeslagen worden.

Bij het opslaan wordt afgerond op de tijdseenheid die ingesteld is als minimale tijdseenheid, vaak is dat 15 minuten maar dit kan afwijken. Dit stel je in via instellingen urenregistratie.

Het is mogelijk om meerdere timers tegelijk te starten of om een timer vaker te starten en pauzeren.

LinkedIn Koppeling

Let op:
*LinkedIn-integratie wordt tijdelijk niet ondersteund*

Helaas moeten we je mededelen dat de LinkedIn-integratie tijdelijk niet wordt ondersteund. Door wijzigingen bij LinkedIn is de huidige implementatie niet langer mogelijk. We zullen later een volledig nieuwe integratie lanceren.

De LinkedIn koppeling stelt je in staat om automatisch je contacten te synchroniseren. Wanneer je een profiel bezoekt zal er een paarse Simplicate balk getoond worden. Hier zie je welke acties mogelijk zijn.

Je kunt een persoon koppelen aan een bestaande CRM relatie binnen Simplicate of toevoegen als nieuwe persoon importeren.

Een eventuele relatie naar een bedrijf kan tevens aangemaakt worden. Wanneer het bedrijf ook op LinkedIn staat kan dit bedrijf ook toegevoegd worden aan Simplicate.