Timesheet [Agenda nieuw]

In de nieuwe agenda in de timesheet weergave is het vanaf nu mogelijk om de volledige naam van een project te zien indien de projectnaam erg lang is en onder het eerste urenblok terechtkomt. Door met de muis op de projectnaam te staan verschijnt de gehele projectnaam.

Jira Issuenummer tonen op de urenbijlage van de factuur

Het is vanaf nu ook mogelijk om bij het gebruik van de JIRA-integratie het issuenummer op de urenbijlage van de factuur te tonen.

Je kunt dit eenvoudig aanzetten op een factuursjabloon naar keuze door naar de factuursjabloon te openen via de instellingen en de optie ‘Voeg Jira issue nummer toe aan de toelichting’ aan te zetten. De urenbijlages van de toekomstige facturen zullen vervolgens voorzien worden van het issuenummer uit JIRA waarop geschreven is.

Je kunt meer informatie vinden over deze functionaliteit in dit artikel.

BI (Ultimate Effifiency)

Uitzetten rapportages per gebruiker

De gebruiker kan individueel en alleen voor zichzelf rapportages uit- en aanzetten. Zodat de gebruiker alleen de rapporten ziet die de gebruiker zelf actief gebruikt. Dit doet de gebruiker door eerst op het oogje te klikken wat naast 'rapportages' staat.

Nieuwe sortering rapportages

De rapportages in BI worden vanaf nu anders onderverdeeld: dit gebeurt nu per module.