Nieuwe feedbackknop

De feedbackknop heeft een andere locatie gekregen in Simplicate. Deze vind je nu onder het vraagteken als aparte knop, waar deze eerst onder 'stel een vraag' stond. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker om je feedback in te sturen:

Project, dienst en urensoort zijn niet meer aan te passen op een urenregistratie met een taak.

Voorheen was het mogelijk om een project, dienst of urensoort aan te passen op een urenregistratie met een taak. Omdat veel feedback werd gegeven over de foutgevoeligheid van deze functionaliteit, is dit vanaf heden niet meer aan te passen in het tabblad 'Registreren'.

Voorkeurs btw-tarief

Op veler verzoek is het vanaf heden mogelijk om in de CRM-module een standaard btw-code in te stellen per relatie (Bedrijf/Persoon). Deze nieuwe functionaliteit kun je vinden onder CRM > [betreffende relatie] > Facturatie > Standaard Btw-code.

Deze nieuwe functionaliteit zorgt ervoor dat, wanneer een dienst binnen Sales of Projecten wordt aangemaakt, het btw-tarief wordt toegepast welke is ingevuld onder het tabje 'Facturatie' in CRM. Het is mogelijk om hier op de dienst van af te wijken.

Daarnaast is het btw-tarief ook collectief te wijzigen voor bestaande relaties. Dit kun je doen door de betreffende relaties aan te vinken in het algemene CRM overzicht, vervolgens verschijnt de grijze knop 'wijzigen'. Via deze knop kun je de standaard btw-code aanpassen voor de geselecteerde relaties.

Was dit een antwoord op uw vraag?