In deze update zit het volgende:

• Tooltip in de agendaweergave van Registreren

• Bijlage toevoegen bij declaraties in Registreren

Tooltip in de agendaweergave van Registreren

Vanaf heden is er een nieuwe tooltip beschikbaar in de Uren-module. Deze tooltip toont de details uit uurblokken als je er met de cursor overheen gaat.

Zo is het eenvoudiger gemaakt om bij kleine uurblokken uit de agenda en uurblokken geschreven in de timesheetweergave toch de details van het uurblok te zien.

Bijlage toevoegen bij declaraties in Registreren

Declaraties kunnen sinds een aantal weken ook via het tabblad Registreren in de Uren-module worden geregistreerd in Simplicate. Daar is nu ook aan toegevoegd dat er een bijlage geĆ¼pload kan worden bij het registreren van de declaratie.

Agendaweergave

Nadat je een declaratie hebt geregistreerd, kun je de bijlage toevoegen door weer het declaratiescherm te openen in Registreren. De mogelijkheid om een bijlage toe te voegen verschijnt rechts van de toelichting:

Timesheetweergave

In de timesheetweergave dien je eerst de timesheet op dagniveau te benaderen. Klik hiervoor op de dag:

Je komt dan op onderstaand scherm, waar je via het bijlage-icoontje een bijlage kunt toevoegen.

Voor meer informatie over het registreren van declaraties in Simplicate, zie onderstaand artikel: