Deze productupdate bevat de volgende functionaliteiten:

Standaard opmaak offertesjablonen

Maak je een nieuw offertesjabloon, of pas je een bestaande offerte aan? Met deze update stel je eenmalig de standaard opmaak in voor nieuwe tekstblokken en prijstabellen. Zo voeg je sneller nieuwe elementen toe in jouw huisstijl.

Let op: deze functionaliteit geldt alleen voor nieuwe tekstblokken of prijstabellen. Bestaande elementen behouden hun opmaak.

Zo stel je de Standaard opmaak in:
Ga naar Instellingen > Sales > Offertesjablonen > 'betreffende offertesjabloon'. Rechts in de kolom Offertesjabloon staat de nieuwe optie Standaard opmaak (zie afbeelding). Stel deze in volgens jouw huisstijl.

Het blijft daarnaast mogelijk om per salestraject af te wijken van de standaard opmaak. Dit en meer lees je in het supportartikel over de offerte-editor en offertesjablonen:

Mollie-integratie met iDEAL-betaling voor meerdere bedrijfsprofielen

Vanaf nu is de Mollie-integratie ook beschikbaar voor iedereen die meerdere bedrijfsprofielen heeft in Simplicate. Daarmee betalen jouw klanten de factuur gemakkelijk via iDEAL.

Je rekeningnummers en administratie richt je in via Mollie. Voor vragen hierover verwijzen wij je door naar Mollie.

Meer informatie over de integratie tussen Mollie en Simplicate, instellingen voor meerdere bedrijfsprofielen en een iDEAL-link toevoegen aan je facturen lees je in dit artikel: