Met elke update maken we Simplicate steeds beter.

Nieuw toegevoegd:

Herinneren aan afwijkende e-mailadres

Vanuit Simplicate verstuur je eenvoudig herinneringen van openstaande facturen. Het is vanaf nu mogelijk om deze herinneringen naar een specifiek e-mailadres te sturen. Zo stuur je facturen bijvoorbeeld naar een facturatie-inbox en herinneringen naar de financiƫle afdeling.

Factuur herinneringen versturen

Meer informatie over herinneringen.

Achterblad op offertes

Binnen de Salesmodule calculeer je je werkzaamheden en verstrek je digitaal offertes. Het offertedocument is nu af te sluiten met een achterblad. Zo maak je deze volledig naar wens op.

Offerte opmaken

Het achterblad stel je via de Instellingen per offertesjabloon in.

Meer informatie over offertes.

Simplicate browserextensie

Via de Simplicate browser add-on registreer je vanuit de browserbalk snel je tijd of zoek je direct relaties op in CRM. Het is nu ook mogelijk om tijd te registreren op andere dagen en de actuele tijd als starttijd te gebruiken.

Tijd registreren op Jira tickets

De extensie is beschikbaar voor Chrome, Firefox en Edge.

Meer informatie over de Simplicate extensie.

Handige periodeselectie binnen de BI-module

Gebruik voortaan het filter bovenaan de pagina om snel een periode te selecteren.

Business Intelligence datum selectie

De software onthoudt de geselecteerde periode voor jou, ook wanneer je andere rapportages opent. Zo blader je nog makkelijker door de rapportages binnen BI.

Tip: om snel een bepaalde periode te selecteren, kies je voor het pijltje < naast de genoemde periode. Bijvoorbeeld < maand voor de periode van vorige maand.

Uitbreiding Fiscaal Gemak koppeling

Accountancy klanten die gebruik maken van de Fiscaal Gemak koppeling kunnen voortaan alle verantwoordelijken per cliƫnt synchroniseren.

Een overzicht van alle velden die gesynchroniseerd worden, vind je in onderstaand artikel.

Meer informatie over de Fiscaal Gemak koppeling.