Ons nieuwe Simplicate jasje is nu ook doorgevoerd in de software. De nieuwe branding laat zien waar wij voor staan. Samen met jou zijn we continu in beweging. We begrijpen jouw uitdagingen en groeien met jou mee.

Een voorbeeld hiervan zijn de updates die we live hebben gezet:

Daarnaast zijn alle modules voorzien van een nieuwe stijl en hebben we diverse optimalisaties doorgevoerd in de overzichten, KPI's en de filterbalk.

Datum relatie aangemaakt

Ontdek welke relaties de afgelopen tijd zijn aangemaakt en of de gegevens zoals facturatie voorkeuren correct zijn ingevuld.

Met het nieuwe filter Datum aangemaakt en de sortering op de nieuwe kolom maak je hier eenvoudig selecties op en controleer je snel de compleetheid van gegevens.

Bedrijven en (contact)personen inactief maken

Grote uitdaging bij veel bedrijven is een opgeschoond CRM. Denk aan contactpersonen die niet meer werkzaam zijn bij een bedrijf, of klanten die zijn vertrokken: je wilt ze niet meer voortdurend in beeld hebben, maar ook de historie niet kwijtraken.

Met het nieuwe statusveld verberg je voortaan eenvoudig relaties die je niet meer nodig hebt.

Dit nieuwe veld zorgt ervoor dat inactieve relaties niet meer gekozen kunnen worden op andere plekken, zoals bijvoorbeeld projecten of sales. Daarnaast is je CRM-overzicht netjes opgeschoond als je alleen de actieve relaties selecteert.

TIPS: voor een opgeschoond CRM

  1. Maak je op dit moment gebruik van een ander vrij veld of relatiesoort om aan te geven of een bedrijf nog actief is? Zet deze dan eenvoudig om via Collectief wijzigen. Filter op het betreffende veld, selecteer alle relaties en kies voor Wijzigen > Actief > Nee. Alle geselecteerde relaties worden hiermee inactief gemaakt.

  2. Verwijder het oude vrije veld, zodat ook die meteen opgeruimd wordt.

  3. Heb je dubbele bedrijven of personen in CRM staan? Voeg deze samen! Zo worden gegevens met elkaar samengevoegd en vervuilt dit niet je CRM.

Nieuw dashboard binnen BI*

Voortaan start de Business Intelligence module met een nieuw dashboard. Deze laat je precies zien hoe je bedrijf presteert ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Naast de gefactureerde omzet laat het dashboard ook de productie van uren van huidig en vorig jaar zien en hoe deze zich verhoudt tot het ingestelde target.

Ontdek het nieuwe bedrijfsdashboard.

Performanceverbetering Capaciteitsplanning*

De Capaciteitsplanning is op een aantal punten geoptimaliseerd waardoor deze een verbeterde performance heeft.

* De BI-module en Capaciteitsplanning zijn onderdeel van de Ultimate Efficiency licentie.

Heb je het antwoord gevonden?