De functionaliteiten in dit artikel worden gefaseerd uitgerold bij onze klanten en zijn daarom niet voor iedereen beschikbaar in Simplicate. Lees onderaan dit artikel hoe je je kunt aanmelden om de sneltoetsen te kunnen gebruiken.

Het registreren van uren is een handeling die je vaker moet verrichten. Met sneltoetsen willen we je het nog gemakkelijker maken om dit te doen in Simplicate! ⌨️

Sneltoetsen

Via de Uren-module > Registreren > Agenda weergave is het mogelijk om je uren te schrijven met sneltoetsen. Het is vooralsnog niet mogelijk om de sneltoetsen in de Timesheet weergave te gebruiken.

De volgende sneltoetsen zijn beschikbaar:

• N-toets:

• Nieuwe urenregistratie

• Tab-toets:

• Volgende invoerveld

• D-toets:

• Dupliceer geopende registratie

• Del-toets:

• Verwijder geopende registratie
      (of Fn+Backspace op macOS)

• Ctrl+Enter:

• Registratie opslaan
      (of Cmd+Enter op macOS)

Ook kun je een geschreven urenblok makkelijk kopiëren:

• Alt+urenblok verslepen
    (of Opt+urenblok verslepen op macOS)

Dat wil ik ook 🤩

Als je dit artikel leest en denkt: 'Klinkt goed, daar wil ik ook wel mee werken!', reageer dan onderaan dit artikel met een blij poppetje (😃), dan nemen we je in de volgende fase van uitrol mee.