Simplicate biedt allerlei rapportages die inzicht geven in de prestaties van je bedrijf.

Deze rapportages zijn op dit moment onderdeel van het Early Access Programma. Dat houdt in dat we de rapportages nog onder handen hebben en hier eventueel nog dingen in aangepast kunnen worden.

Om toegang te krijgen tot de rapportages ga je naar Instellingen > Algemeen > Abonnement > Early access programma. Hier kun je de rapportages aan vinken.

De volgende rapportages worden aangeboden.: