Tips & Tricks
Wist je dat.... je collectief kunt wijzigen?

Voer collectieve wijzigingen eenvoudig door voor je relaties, salestrajecten of projecten.

Jorike van Dijken avatar
Geschreven door Jorike van Dijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wist je dat... je in de modules CRM, Sales & Projecten alles (of meerdere regels) in 1 keer kunt selecteren, om vervolgens iets collectief te kunnen wijzigen?

Bijvoorbeeld:

• Alle bedrijven overzetten van relatiebeheerder A naar B

• De status van alle salestrajecten van iemand wijzigen naar X

• De projectleider van een aantal projecten wijzigen

• De datum 'Te factureren vanaf' bij meerdere vaste prijs diensten

Wanneer je alles wilt wijzigen klik je op het vinkje bovenaan (in CRM > Bedrijven is dat dus het vinkje links van ‘Naam bedrijf), of wanneer je een aantal regels wilt wijzigen, dan vink je de afzonderlijke regels aan (zoals in onderstaand voorbeeld). Zodra je iets hebt aangevinkt, zie je bovenin het aantal regels staan dat je hebt geselecteerd. Daarnaast zie je de knop Wijzigen staan. Als je op deze knop drukt, krijg je vervolgens een pop-up in beeld waarin je precies ziet wat je kunt wijzigen.