Wist je dat...je je collega’s gewoon toegang kunt geven tot het personeelsdossier in HRM en je tegelijkertijd bepaalde type documenten kunt afschermen?

Veel algemene HRM documenten, zoals het CV, de arbeidsovereenkomst etc. zou toegankelijk moeten zijn voor zowel werkgever als werknemer. Soms wil je echter ook documenten vastleggen in iemands personeelsdossier waar de medewerker zelf geen toegang tot zou moeten hebben.

Dit kun je per type document instellen! Via Instellingen > Algemeen > Documenten bepaal je welke type documenten je allemaal wilt gebruiken. Vervolgens ga je naar Instellingen > Algemeen > Gebruikers, gebruikersgroepen en rechten om per type document aan te geven wie hier wel of geen inzage in mag hebben.

Klik hier voor het uitgebreide artikel >