Koppelingen en integraties
Welke integraties zijn te gebruiken in combinatie met Simplicate?
Welke integraties zijn te gebruiken in combinatie met Simplicate?

Met welke integraties verbeter jij jouw flow? Werk nu nog efficiënter dan ooit!

Kevin Veentjer avatar
Geschreven door Kevin Veentjer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Simplicate biedt de mogelijkheid om de efficiënte flows nog verder te verbeteren in combinatie met jouw favoriete tools. In dit artikel nemen we de huidig beschikbare integraties door en leggen we uit welke voorwaarden daar aan vastzitten.

Goed om te weten dat we constant aan het onderzoeken zijn welke integraties we kunnen toevoegen aan Simplicate. Hiermee proberen we zoveel mogelijk efficiëntie toe te voegen aan de al effectieve software van Simplicate. Uitgebreide informatie per integratie is te vinden op onze website.

Staat je integratie er nu nog niet bij? Dan adviseren we om dit in te sturen als feedback. Dit kan via het vraagteken rechtsboven in je Simplicate pagina. Hiermee wordt ons Product Team op de hoogte gebracht van de wensen en behoeften. Hoe feedback precies verwerkt wordt, is te vinden op onze website. Klik daarvoor naar deze pagina.

Betaalde integraties

Deze integraties zijn enkel tegen betaling te gebruiken. Zowel de ondersteuning, als de kosten voor deze integraties verlopen via de ontwikkelaar. Meer informatie welke integraties betaald zijn? Klik dan op deze pagina.

• Callvoip

• Moneybird

• Software Gemak

• Snelstart

• King Finance

• Minox

• e-Boekhouden.nl

• Dstny VoIP

• Dapas

Gratis integraties

Belangrijk om hierbij te benoemen is dat de ondersteuning voor deze integraties via de ontwikkelaar verloopt en niet via Simplicate. Het aanvragen van een bepaalde integraties verloopt via de Simplicate support-afdeling. Meer informatie voor welke artikelen gratis aangeboden worden, is te vinden op onze website. Klik daarvoor naar deze pagina.

• Mailchimp

• PKIsigning

• Slack

• Zapier

• Microsoft Bookings

• Hubspot

• ClockAssist

• Gmail

• Leadinfo

• Google Calendar

• KVK

• Online Succes

• Jira

• Start-stop timetracker

• Exact Online

• Exact Online inkoop

• Twinfield

• Twinfield inkoop

• Yuki

• Hyarchis

• Pink

• Nextens

• Unit4

• Outlook

• Websiteformulieren

• SecureLogin

• Payt

• Informanagement

• MyEmma