Alle collectiesProduct Updates
Product Update september 2024

Updates in workflows en documenten, verlofaanvragen gebundeld goedkeuren & Australische dollar aan valuta's toegevoegd.

Dorine Jansen avatar
Geschreven door Dorine Jansen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Workflows

Workflows hebben een nieuw design gekregen. Verlofaanvragen worden nu overzichtelijk gegroepeerd per verlofsoort en medewerker, en als leidinggevende kun je meerdere verlofaanvragen in één keer goedkeuren met een handige check-knop op de regel. Ook todo’s kun je nu direct vanuit de weergave afronden met een simpele klik.

De werking is verder hetzelfde gebleven, maar de positie van elementen en knoppen is aangepast voor een betere gebruikerservaring.

Documenten

Het design van de documenten tabbladen, in de verschillende modules, is vernieuwd en de filters zijn verbeterd. Je kunt nu bijvoorbeeld filteren op spreadsheets in plaats van afzonderlijk op CSV of XLSX, wat het zoeken eenvoudiger maakt.

AUD als valuta toegevoegd

Je hebt bij de accountinstellingen nu keuze uit een extra valuta: de Australische dollar 🦘💵

Per omgeving is er 1 valuta te kiezen en dit zie je terug bij het aanmaken van diensten, toevoegen van offertes en facturen.