Via Instellingen > Account > Accountinstellingen kun je een aantal voorkeuren instellen met betrekking tot:

Daarnaast zie je hier een tweede tabblad: verwijderen van gegevens. Via deze weg kun je in één keer alle gegevens per module verwijderen. Let op: met deze functie verwijder je alles definitief uit Simplicate en dit is niet meer terug te draaien. Denk dus goed na voordat je op deze knoppen gaat klikken. Vanwege extra veiligheid, hebben we hier een pop-up aan toegevoegd waarbij je een vinkje moet zetten en pas daarna kan en moet klikken op de rode knop 'verwijder alle gegevens'. 

Neem bij twijfel altijd eerst even contact met ons op via support@simplicate.nl

Heeft u het antwoord gevonden?