Via Instellingen > Account > Accountinstellingen kun je een aantal voorkeuren instellen. Onder het tabblad Algemeen kun je volgende zaken instellen:

• Locatie en valuta
    Je hebt keuze uit meerdere valuta's. Per omgeving is er echter 1 optie te kiezen.
  • Voorkeur taal
    Je hebt keuze uit: Engels of Nederlands. Deze keuze heeft betrekking op de standaard taal voor alle gebruikers. Elke gebruiker kan hier vervolgens voor zichzelf van afwijken via zijn of haar persoonlijke profiel.
    Klik hier voor meer informatie over het persoonlijke profiel >

Naast het tabblad Algemeen heb je ook nog een tabblad Wachtwoordbeleid. Onder dit tabblad kun je je voorkeuren met betrekking tot het wachtwoord opgeven, zoals bijvoorbeeld het gebruiken van een sterk wachtwoordbeleid. Klik hier voor meer informatie over het sterke wachtwoordbeleid >