Hierdoor komen alle leads en aanvragen automatisch binnen in het CRM systeem van Simplicate en hoeven gegevens dus niet meer handmatig overgenomen te worden.

Geen handmatig werk meer

Door de website te koppelen aan het CRM systeem van Simplicate, zorg je ervoor dat alle leads en aanvragen automatisch overgenomen worden en je er direct opvolging aan kan geven. Dit voorkomt veel handmatig werk en levert een directe versnelling van het salesproces op. Alle leads zitten hierdoor automatisch in de salesfunnel en kunnen dus direct opgevolgd worden!

Alle invulvelden kun je koppelen aan het CRM systeem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de contactgegevens van het bedrijf en van de contactpersoon, maar ook specifieke leadgegevens die jij graag wilt ontvangen. De ingevoerde informatie is direct beschikbaar binnen het CRM systeem van Simplicate.

Websitekoppeling

Jouw bestaande formulieren kun je zelf (of door de webbouwer van jouw website) uitbreiden met een koppeling naar Simplicate via de API. Om het je makkelijk te maken hebben we een (PHP) voorbeeldcode gemaakt, deze kun je hier downloaden (ZIP-bestand).

Het enige dat je hierbij nog nodig bent zijn de volgende gegevens vanuit jouw Simplicate account:

• API Key: dit je in Simplicate via > Instellingen > Algemeen > API
  • API Secret: dit vind je in Simplicate via > Instellingen > Algemeen > API
  • URL: dit is de url van jouw Simplicate omgeving <jouwnaam>.simplicate.nl

Meer informatie en technische documentatie over onze API kun je daarnaast vinden op developer.simplicate.com.