Publieke API

API staat voor Application Programming Interface.

Jorike van Dijken avatar
Geschreven door Jorike van Dijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

API is een set definities die ervoor zorgt dat verschillende softwarepakketten met elkaar kunnen communiceren. Een soort Lego-steentje dat twee totaal verschillende systemen aan elkaar koppelt. En dus ook meerdere systemen op die manier kan integreren.

Simplicate heeft een Publieke API, waarmee je bepaalde informatie en functionaliteiten in Simplicate kunt ontsluiten naar andere pakketten. Maar: omgekeerd geldt hetzelfde. Simplicate laat ook andere API’s toe. Zo kunnen er nu al koppelingen worden gemaakt met bijvoorbeeld Yuki, Exact Online, Twinfield, Payt, maar bijvoorbeeld ook Online Succes en Mailchimp. 

Wil je graag een pakket koppelen aan Simplicate? Bekijk dan hier de documentatie van de API van Simplicate.


Mocht je vragen hebben over onze API, dan kun je contact opnemen via [email protected]. Houd er rekening mee dat ons supportteam je kan doorverwijzen naar de juiste API call en de werking kan toelichten, maar geen inhoudelijke ondersteuning biedt bij het opzetten van de calls of het ontwikkelen van koppelingen.

Als je specifieke ondersteuning nodig hebt bij inhoudelijke onderdelen van de API, kan het nodig zijn om zelf een (externe) developer te raadplegen.

Was dit een antwoord op uw vraag?