Je kunt eenvoudig nieuwe medewerkers toevoegen en uitnodigen om samen met jou vanuit één omgeving te werken. Zo heb je alle informatie en gegevens centraal en voor iedereen beschikbaar.

Elk Simplicate account heeft een administrator gebruiker: deze medewerker heeft alle rechten binnen de omgeving. Je kunt eenvoudig nieuwe medewerkers toevoegen en uitnodigen om samen met jou vanuit één omgeving te werken. Zo heb je alle informatie en gegevens centraal en voor iedereen beschikbaar.

Medewerker aanmaken

Om een medewerker aan te maken ga je naar HRM en maak je een nieuwe medewerker aan. Je kunt een bestaande persoon uit de CRM lijst selecteren of een nieuw persoon aanmaken:

Nadat je de medewerker hebt toegevoegd kun je de gegevens invullen:

Om een medewerker als gebruiker te activeren in het systeem, is het belangrijk om het e-mailadres te vullen achter E-mail werk.

Medewerker activeren als gebruiker

Je kunt een medewerker activeren als gebruiker onder het tabblad Gebruiker. Klik op de link ‘Voeg deze medewerker toe als Simplicate gebruiker>’:

Je kunt vervolgens een aantal voorkeuren meegeven aan de medewerker en de rechten van de gebruiker in de omgeving instellen. Wanneer je aan een gebruiker meer dan één gebruikersgroep koppelt, dan krijgt deze de rechten van beide gebruikersgroepen:

Door op ‘Opslaan en uitnodigen’ rechtsonder in de balk te klikken worden de wijzigingen opgeslagen en ontvangt de medewerker een uitnodiging per e-mail. De licentie voor deze gebruiker zal vanaf dat moment ingaan.