Er zijn een aantal gegevens benodigd om een nieuwe administratie te tonen bij de instellingen van de boekhoudkoppeling.

Divisiecode
Open de Exact omgeving en klik linksboven bij administraties op 'alle opties':

Je krijgt nu een scherm met administraties: ga met je muis op het veld 'Code' staan van de gewenste administratie (er verschijnt nu een link onderin je browser. Hierin staat de divisiecode van de administratie vermeld).

Indien je browser dit niet laat zien, sleep dan de 'Code' naar een nieuwe tab in je browser. De divisiecode staat nu in de URL vermeld. Het gaat om de Division zonder het lage streepje ervoor.

Ga nu naar de instellingen van de boekhoudkoppeling in Simplicate. Vul hier (het veld waar de rode pijl naar verwijst) de betreffende code in en klik op toevoegen:

Nadat je op toevoegen hebt geklikt, is de administratie direct toegevoegd! Je kunt deze dus nu selecteren bij 'Exact Online administratie*'.