Beschikbare talen

Stel Simplicate standaard in in het Nederlands of Engels en verstuur offertes en facturen in elke willekeurige taal!

Jorike van Dijken avatar
Geschreven door Jorike van Dijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op dit moment is Simplicate standaard beschikbaar in het Nederlands en Engels.
Daarnaast kun je (los van de taal die je instelt), offertes en facturen vertalen in elke taal die je maar wilt.

Voorkeurstaal instellen

Om je voorkeurstaal in te stellen, ga je rechtsboven in Simplicate naar ‘Mijn profiel’ door op je profielfoto te klikken.

Onder het tabblad ‘Gebruikersgegevens’ kan je de voorkeurstaal aanpassen door de gewenste taal te selecteren en deze vervolgens op te slaan via de knop 'opslaan' rechtsonderin.

Standaard taal instellen

De voorkeurstaal is ook op omgevingsniveau in te stellen: Deze keuze heeft betrekking op de standaardtaal voor alle nieuwe gebruikers. Elke gebruiker kan hier vervolgens voor zichzelf van afwijken via zijn of haar persoonlijke profiel.

Offertes en facturen vertalen

Naast de standaard instelling van het Nederlands of Engels, kun je voor het versturen van offertes en facturen zoveel sjablonen aanmaken als je wilt. Per sjabloon kun je namelijk alle standaard tekst aanpassen naar je eigen voorkeur.