De integratie met Hyarchis zorgt ervoor dat alle communicatie met klanten online kan plaatsvinden en automatisch kan worden gearchiveerd. Daarnaast is het mogelijk om documenten in Hyarchis online te bekijken, bewerken en beheren.

Instellen

De integratie tussen Simplicate en Hyarchis is eenvoudig in te stellen. Deze integratie is alleen in te stellen wanneer je beschikt over de nieuwste versie van Hyarchis. Beschik je daarover, ga dan in Simplicate naar Instellingen > Algemeen > Integraties en klik op Hyarchis.

Je moet nu twee url's invullen (je vindt dit in Hyarchis zelf, de plek is afhankelijk hoe je dit zelf hebt ingesteld. Hier kunnen wij je dus niet bij helpen):

• URL van de Hyarchis API
  • URL van de DMS-applicatie

Nadat je de juiste url's hebt ingevuld en het te gebruiken archief hebt geselecteerd, is de basis al gelegd.

Ga nu, via het menu aan de linkerkant, naar Dossierstructuur. Hier geef je per relatiesoort, per type relatie (bedrijf of persoon), aan welke Dossierstructuur in Hyarchis aangemaakt moet worden. Let op: dit zijn puur de instellingen, per relatie in CRM bepaal je of het ook echt aangemaakt moet worden.

Handmatig koppelen van relaties

Maak je reeds gebruik van Hyarchis, dan kun je bestaande relaties in Hyarchis ook handmatig koppelingen met je Simplicate relaties. Ga hiervoor, via het menu aan de linkerkant, naar Koppelen relaties en klik op Klik hier om te openen in een nieuw tabblad.

Hier kun je per relatie in Simplicate, de juiste relatie in Hyarchis zoeken. Zodra je de juiste relatie selecteert, vink je Synchroniseer naar Hyarchis  aan en de synchronisatie is gelegd!

Hoe de koppeling werkt

Door het zetten van een vinkje bij 'Synchroniseer met Hyarchis', maak je meteen een nieuwe dossierstructuur aan in Hyarchis. Simplicate stuurt vervolgens de naam van het bedrijf of de persoon & het bijbehorende relatienummer naar Hyarchis. Dit zijn dus verplichte velden in Simplicate geworden bij het gebruik van de Hyarchis koppeling.

Zodra je het vinkje aan hebt gezet, toont Simplicate de link naar het betreffende dossier in Hyarchis onder het vinkje (en ook op de tijdlijn), zodat je met druk op de knop navigeert naar het dossier in Hyarchis.