Binnen BI worden enorm veel inzichten geboden door middel van rapportages. Toch kan het zijn dat je bepaalde doorsnedes wilt maken op basis van alle uren.

Dit rapport haalt alle data op van geregistreerde uren in Simplicate, rekening houdend met eventuele filters die je hebt toegepast.

Nadat je je selectie hebt bepaald, kun je de dataset downloaden via de drie puntjes, Downloaden, CSV-bestand.

Het CSV-bestand is vervolgens te openen / te importeren in Excel voor verdere analyse.