Facturen openen vanuit Twinfield

Vanuit Twinfield direct je Simplicate factuur kunnen opvragen

Gerard Loode avatar
Geschreven door Gerard Loode
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om bij de detailgegevens van de boeking in Twinfield de koppeling naar de factuur in Simplicate op te nemen. In Twinfield maak je daarvoor gebruik van de functie document imaging. Hoe je dit in kunt stellen leggen we hieronder uit.

Let op: je hebt alle rechten in Twinfield nodig. Wanneer jouw accountant de beheerder is van je Twinfield boekhouding, doe dit dan in overleg met je accountant.

Instellingen in Simplicate

• In de instellingen van de boekhoudkoppeling kies je voor 'Document imaging' gebruiken voor 'Ja'

• In Twinfield heb je drie vrije velden (freetext1, freetext2 en freetext3). Je kunt kiezen welke freetext je wil gebruiken

• Kopieer vervolgens de Document imaging link. Deze heb je nodig in Twinfield

Instellingen in Twinfield

• Ga naar Administratie-instellingen > Dagboeken en kies voor verkoopdagboek

• Zet het in Simplicate gekozen Vrije tekstveld op 'toestaan'

• Document imaging Naam: Simplicate Factuur (type dit zelf in)

• Document imaging Link: plak hier de link vanuit de instellingen van de boekhoudkoppeling in Simplicate

Resultaat
In het boekingsscherm in Twinfield, maar ook op andere plaatsen, tref je nu een link aan. Als je hierop klikt zal de oorspronkelijke factuur opgehaald worden. Elke factuur beschikt over een eigen unieke link. Andere facturen kunnen hiermee niet opgevraagd worden.

Let op: de gebruiker die op de link klinkt moet wel ingelogd zijn in Simplicate.