Product Update december 2023

Voeg PDF-bestanden samen met factuur. Minder restricties op bestandsnamen en verbeterde performance binnen de Capaciteitsplanning...

Jorrit Vermeulen avatar
Geschreven door Jorrit Vermeulen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In december zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Een overzicht:

PDF's samenvoegen met factuur

Voeg losse PDF-bestanden voortaan samen met de verkoopfactuur. Op deze manier lever je één bestand af bij je opdrachtgever en in een latere update bij Peppol.

Wil je standaard de PDF-bijlagen samenvoegen? Stel dit dan als voorkeur in op je factuursjabloon.

Minder restricties op bestandsnamen

Het was voorheen niet mogelijk om bestanden met speciale tekens op te slaan in Simplicate. Dit hebben we verbeterd, waardoor speciale tekens en langere bestandsnamen mogelijk zijn.

Performance verbetering Capaciteitsplanning

Plan nu nog sneller je medewerkers en werk in dankzij de grote performance verbetering die is doorgevoerd binnen de Capaciteitsplanning.

Maak je nog geen gebruik van de Capaciteitsplanning? Check de mogelijkheden om dit binnen jouw omgeving te testen.