Starten met Ultimate Efficiency

De overstap van een Professional pakket naar het Ultimate Efficiency pakket

Jim Swarte avatar
Geschreven door Jim Swarte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je overweegt om van het pakket Professional naar Ultimate Efficiency over te stappen, kun je zo aan de slag!

Zowel voor de capaciteitsplanning als voor de BI-rapportages hebben we Support artikelen beschikbaar die je op weg helpen met de inrichting en het gebruik van de nieuwe modules. Lees de artikelen goed door, dit zal je helpen om de functionaliteiten beter te begrijpen en op de juiste wijze toe te passen.

  • Zie hier het overkoepelende artikel over de capaciteitsplanning

  • Zie hier alle artikelen over de capaciteitsplanning

  • Zie hier een overzichtsartikel waarin het doel van iedere rapportage in de BI-module in twee zinnen wordt uitgelegd

  • Zie hier alle artikelen over de BI-rapportages


Testen met de Capaciteitsplanning en de BI-rapportages

We bieden een mogelijkheid om 6 weken vrijblijvend te kunnen testen met de nieuwe Ultimate Effiency modules, zodat je kunt proberen of dit wat voor je zou kunnen zijn.

Je kunt gemakkelijk in Simplicate zelf een trialperiode aanvragen van 6 weken. Dit doe je als volgt:

  1. Ga naar Instellingen

  2. Ga naar Account > Abonnement

  3. Klik op de groene knop Ultimate Effiency aanvragen:

Als je op de groene knop hebt gedrukt, zul je een mail ontvangen met algemene informatie en de begin- en startdatum van de trial. De modules Capaciteitsplanning en BI-rapportage zullen vaak binnen één werkweek geactiveerd worden. Dit staat ook in de mail.


Tijdens het gebruik zul je mogelijk tegen een aantal zaken aanlopen waardoor de capaciteitsplanning nog niet optimaal te gebruiken is, of dat de data in BI je niet laat zien wat je hoopt. Geen paniek, we helpen je graag met je vragen. Onze consultants kijken graag met je mee.

1-op-1 consultancy

Er zijn verschillende manieren hoe jij je omgeving hebt ingericht en iedere inrichting is anders. Daarom kan het zijn dat jouw vraag heel specifiek is en niet wordt beantwoord via de Support artikelen of de beschikbare video's. Tijdens de consultancysessie gaan we heel specifiek in op jouw werkwijze en inrichting. Na de sessie weet jij wat de wijzigingen zijn in je planningsproces en wat er eventueel moet worden aangepast in de inrichting in Simplicate. Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen of je door te voeren wijzigingen in Simplicate door de consultant laat doen, of dat je dit zelf doet.

Meer informatie over inhuren van een consultant klik hier.

Was dit een antwoord op uw vraag?