Wanneer je overweegt om van het pakket Professional naar Ultimate Efficiency over te stappen kun je zo aan de slag!

Zowel voor de capaciteitsplanning als voor de BI-rapportage hebben we Support artikelen beschikbaar die je op weg helpen met de inrichting en het gebruik van de nieuwe modules. Lees de artikelen goed door, dit zal je helpen om de functionaliteiten beter te begrijpen en op de juiste wijze toe te passen.

  • Zie hier het overkoepelende artikel over de capaciteitsplanning

  • Zie hier alle artikelen over de capaciteitsplanning

  • Zie hier een overzichtsartikel waarin het doel van iedere rapportage in de BI-module in twee zinnen wordt uitgelegd

  • Zie hier alle artikelen over de BI-rapportages

Tijdens het gebruik zul je mogelijk tegen een aantal zaken aanlopen waardoor de capaciteitsplanning nog niet optimaal te gebruiken is, of dat de data in BI je niet laat zien wat je hoopt. Geen paniek, we helpen je graag met je vragen. Onze consultants kijken graag met je mee.

Je kiest zelf hoe jij het best geholpen bent:

Expert training

In deze training gaan we in het op het algemene gebruik van de capaciteitsplanning en leer je hoe je stuurt op deze inzichten. Onderwerpen die besproken worden zijn:

  • Wat lost de capaciteitsplanning op?

  • Best practices voor jouw branche uitgelegd

  • Beste methode van inplannen

  • Uren registreren op geplande taken

  • Inzichten uit de capaciteitsplanning en de wijze waarop de waarden zijn opgebouwd

  • Toekomstige ontwikkelingen

Meer informatie over de training, prijzen en trainingsdata klik hier.

1-op-1 consultancy

Er zijn verschillende manieren hoe jij je omgeving hebt ingericht en iedere inrichting is anders. Daarom kan het zijn dat jouw vraag heel specifiek is en niet wordt beantwoord via de Support artikelen of de expert training. Tijdens de consultancy sessie gaan we heel specifiek in op jouw werkwijze en inrichting. Na de sessie weet jij wat de wijzigingen zijn in je planningsproces en wat er eventueel moet worden aangepast in de inrichting in Simplicate. Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen of je door te voeren wijzigingen in Simplicate door de consultant laat doen, of dat je dit zelf doet.

Meer informatie over inhuren van een consultant klik hier.

Begeleiding van demo tot gebruik

Dit is de beste keuze wanneer je zelf niet over de tijd of (technische) kennis beschikt om de modules te implementeren.

Je krijgt twee verdiepende sessies m.b.t. huidige inrichting en de werking van Capaciteitsplanning & de BI-module. De uitkomst van deze sessies is een adviesdocument hoe jij optimaal kunt werken met de twee modules. Vervolgens gaan we aan de slag met de inrichting van de besproken adviezen en zorgen we de dat specifieke projecten uitgewerkt zijn zodat deze voor trainingsdoeleinden gebruikt kunnen worden. Als afsluiter zullen we een In-company training geven waarin de werking van de capaciteitsplanning en BI wordt toegelicht, specifieke projecten zullen worden doorgenomen en ingepland. En het gebruik van een BI-rapportage wordt besproken met een toelichting op de relevante rapportages.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met je Customer Success Manager, of stuur een berichtje naar support.

Heb je het antwoord gevonden?