Alle collecties
Product Updates
Product Update april 2024
Product Update april 2024

Budget informatie in de Projectcontrole, optimalisaties in Mollie-integratie en meer!

Dorine Jansen avatar
Geschreven door Dorine Jansen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Budget informatie in de Projectcontrole

Bij het controleren van uren heb je graag inzicht op de impact van deze uren op het budget van het hele project.

Daarom hebben we onze KPI's met budget informatie toegevoegd aan het overzicht van projecten in de Projectcontrole.

Op deze manier heb je bij de controle direct inzichtelijk hoe de projecten ervoor staan & kun je eventuele bijzonderheden of overbesteding sneller signaleren.

Optimalisaties in Mollie-integratie

Er zijn een aantal updates doorgevoerd in de Mollie-integratie om deze te verbeteren. Vanaf nu werken we met betalingen in Mollie in plaats van payment links.

Hierdoor wordt er niet direct voor elke factuur met een Mollie link een payment link aangemaakt, maar pas als een debiteur een Mollie betaling opstart. Dit voorkomt dat er veel payment links in je Mollie omgeving staan, waar geen betaling op zal binnenkomen, omdat je klant het toch via een andere weg gaat betalen.

Daarnaast wordt het factuurnummer voortaan weer getoond in Mollie zodat je klant precies weet wat hij/zij aan het betalen is.

Wist je dat je via Mollie eenvoudig kan regelen dat je klanten een factuur in een andere valuta kunnen betalen? Meer informatie vind je hier.

Optimalisaties in onze API i.c.m. Mailchimp

Tevens zijn er optimalisaties gerealiseerd in de API in combinatie met het gebruik van de Mailchimp integratie.

Het is weer mogelijk om met behulp van de API requests van crm/person de e-mailadressen toe te voegen of te verwijderen uit Mailchimp. Bij het verwijderen van een CRM persoon via de API wordt ook automatisch het e-mailadres van desbetreffende persoon verwijderd van de Mailchimp lijsten.

Was dit een antwoord op uw vraag?