Naast de verschillende rapportages, biedt Simplicate ook de mogelijkheid om te monitoren op KPI's.

KPI's omvatten de Key Perfomance Indicators van jouw bedrijf (of bedrijven) per module. Het zijn de cockpits die je bovenin de modules CRM, HRM, Sales, Projecten en Facturen ziet staan.

Cockpits

Alle cockpits worden op basis van de live data op het dashboard getoond en reageren tevens op de filters die worden gekozen:

Zelf bepalen welke cockpits je wel en niet wilt zien

De cockpits kunnen worden geactiveerd of gedeactiveerd door gebruikers die hiervoor rechten hebben ontvangen vanuit de gebruikersgroepen. Cockpits zijn enkel in te stellen voor de gehele organisatie.

Wijzigingen die worden doorgevoerd zijn ook direct van toepassing op alle gebruikers. Het instellen van de cockpits gaat in elke module via het tandwiel rechtsbovenin jouw scherm.

Vink hierbij de cockpits aan die voor jouw organisatie het meest relevant zijn.

KPI's bij toepassen filteropties

Maak je een selectie van je gegevens aan de hand van de verschillende filtermogelijkheden aan de rechterkant? Dan zul je zien dat de KPI's zich hier ook op aanpassen.