Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Bedrijfsprofiel.

Klik het desbetreffende bedrijfsprofiel aan en ga naar het tabblad 'Offerte' of 'Factuur':

Gebruiker

Kies je voor 'Gebruiker', dan wordt de offerte altijd verzonden vanuit de persoon die in Simplicate de offerte verstuurt.

Anders

Kies je voor 'Anders', dan worden de offertes altijd verzonden vanuit het e-mailadres dat je daar onder in vult. Ongeacht wie het verstuurt. In het geval van bovenstaande afbeelding zal de offerte dus verzonden worden vanuit het e-mailadres: info@simplicate.nl, met als naam: Simplicate

Let op: deze functie kan alleen gebruikt worden wanneer de SPF records zijn toegevoegd aan het eigen DNS.