Instellen van bedrijfsprofiel(en)

Stel bedrijfsprofielen in met eigen voorkeuren op het gebied van huisstijl (logo of briefpapier), offerte- en factuurnummering

Prosper Rabo avatar
Geschreven door Prosper Rabo
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Instellingen > Account > Bedrijfsprofiel kun je de algemene informatie die je meestuurt met offertes en facturen instellen. Daarnaast heb je de mogelijkheid per bedrijfsprofiel de huisstijl aan te passen.

Een extra bedrijfsprofiel toevoegen

Voordat je een extra bedrijfsprofiel kunt aanmaken dien je eerst een CRM-relatie aan te maken. Deze kun je vervolgens omzetten naar een bedrijfsprofiel.

1. Maak een CRM-relatie aan

2. Ga naar Instellingen > Account > Bedrijfsprofiel

3. Klik vervolgens rechtsboven op '+ Nieuw'.

4. Selecteer de CRM-relatie die je zojuist hebt aangemaakt.

Klik op de knop hieronder voor het uitgebreide artikel over dit onderwerp.