Product Update maart 2024

Collectief workflows starten voor projecten, OIN nummer en Detail kosten

Dorine Jansen avatar
Geschreven door Dorine Jansen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Collectief workflows starten voor projecten

Bepaalde workflows zijn terugkerend of gebruik je standaard voor (een deel van) al je klanten/projecten.

Start daarom vanaf nu vanuit het projectenoverzicht in één keer een workflow voor meerdere projecten!

Dit maakt het eenvoudiger en sneller om werk voor te bereiden, zodat je daarna direct verder aan de slag kan.

Peppol integratie: OIN nummer toegevoegd

Het toevoegen van een OIN-veld aan omgevingen met een actieve PEPPOL-koppeling is noodzakelijk voor het correct versturen van e-facturen aan de Rijksoverheid, aangezien vanaf 1 maart enkel facturen met het OIN geaccepteerd worden. Dit zorgt ervoor dat e-facturen aan de gestelde eisen voldoen. Daarnaast zal bij kiezen van een Peppol-id dit OIN nummer worden gebruikt om de relatie op te zoeken in de Peppol directory, wat het vinden van een Peppol ID eenvoudiger maakt.

Rapport detail kosten (UE)

Dit rapport biedt antwoorden op vragen over hoeveel projectkosten- en declaraties er zijn geregistreerd en of deze al in rekening zijn gebracht.

ClockAssist integratie

Tijdsregistratie is niemands hobby en aan het eind van de dag of week bedenken wat je ook alweer gedaan hebt is lastig. ClockAssist kan jouw werkdag automatisch in kaart te brengen terwijl jij op je werk focust. Met een integratie naar Simplicate staat jouw tijd dagelijks automatisch voor je klaar. Het enige wat jij hoeft te doen is controleren en bevestigen.

In je Simplicate omgeving staat ClockAssist tussen de integraties in de instellingen en is via ClockAssist te activeren.