Alle collecties
Veelgestelde vragen
Hoe lang duurt het voordat mijn factuur in de boekhouding wordt verwerkt?
Hoe lang duurt het voordat mijn factuur in de boekhouding wordt verwerkt?

Het duurt gemiddeld 15 minuten voordat Simplicate de aangeboden regel doorstuurt naar jouw boekhoudpakket.

Gerard Loode avatar
Geschreven door Gerard Loode
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werking boekhoudpakket

Maak je gebruik van de integratie met jouw boekhoudpakket, let dan op de volgende werking: Wanneer je een factuur in Simplicate doorzet naar het boekhoudpakket komt deze bij 'Aangeboden' te staan:

Elk kwartier wordt er vervolgens gesynchroniseerd richting het boekhoudpakket en komen de betreffende facturen in Simplicate te staan onder 'Succesvol verwerkt' of 'Verwerken mislukt'.

Komen de facturen onder 'Verwerken mislukt' te staan, dan wordt er altijd een reden bij getoond. Je kunt zelf datgene aanpassen dat als reden wordt aangegeven en daarna de facturen opnieuw aanbieden. Kom je er niet uit, neem dan contact op met onze support medewerkers. 

Bekijk de onderstaande artikelen voor oplossingen voor verschillende foutmeldingen uit Exact en Twinfield:

Andersom synchroniseert het boekhoudpakket elke nacht richting Simplicate. Als een factuur dus in het boekhoudpakket betaald is, wordt dit eens per 24 uur naar Simplicate gecommuniceerd.

Let op:

  • Simplicate is leidend in de gegevens van de debiteur. Een klant die je in je boekhoudpakket aanmaakt wordt niet automatisch in Simplicate gezet.

  • Mocht het voorkomen dat de facturen blijven staan bij Aangeboden, kun je in de instellingen van de boekhoudkoppeling opnieuw autoriseren of synchroniseren.

Was dit een antwoord op uw vraag?