Kies hier een offerte sjabloon, of maak een nieuw sjabloon aan via de + Nieuw knop rechtsboven in.

Via het standaard tekstblok, ga je naar afsluiting waar je de standaardtekst van de afsluiting van een offerte in kunt vullen. Hiervoor voeg je via de [P] het Simplicate veldtekst “ Afzender - Handtekening (afbeelding)” toe op de plaats waar je de handtekening wilt plaatsen:

.

De handtekening stelt elke medewerker zelf in via 'Mijn profiel' rechtsboven in Simplicate.

bestand van maximaal 4 MB.

Wanneer je alles volgens bovenstaande hebt ingericht, zul je de betreffende handtekening als volgt op de offerte terug zien: