Voordat je facturen verstuurd vanuit Simplicate, is het verstandig om in te stellen waar een factuur naartoe gestuurd moet worden. Dit doe je in CRM > Facturatie > Voorkeursinstellingen voor de facturatie.

Nadat je dit voor al je klanten goed hebt ingesteld, ben je klaar om facturen te versturen.

Om collectief facturen te versturen ga je naar Facturen > Conceptfacturen.

Alle facturen die klaar staan onder conceptfacturen kan je nu selecteren (stap 1 in onderstaande afbeelding):

• Alle facturen in één keer selecteren: bovenste vakje aanvinken
  • Een aantal facturen selecteren: allen die facturen aanvinken

Zodra je de facturen aan hebt gevinkt die je in één keer wilt versturen, klik je op Acties > Versturen via email (stap 2 in onderstaande afbeelding).

Zodra je op versturen via email klikt, zie je de volgende pop-up verschijnen:

• Nee: je gaat weer terug naar het vorige scherm
  • Ja: alle geselecteerde facturen worden in 1x verstuurd