Binnen de CRM module beheer je al je relaties. Je kunt heel eenvoudig een nieuw bedrijf of een nieuw persoon aanmaken. Er zitten veel verschillende mogelijkheden binnen de CRM module, we adviseren daarom ook om alle stappen door te nemen. Via onderstaande stappen maak je een nieuwe relatie aan, stel je de voorkeursinstellingen voor de facturatie in en daarnaast laten we je zien welke instellingen je verder kunt doen voor CRM.

• Ga naar CRM - Bedrijven
  • Klik op 'nieuw'
  • Vul de bedrijfsnaam in
  • Klik op het vergrootglas, zodat de NAW gegevens al worden ingevuld
  • Vul de extra velden die je hebt gekozen in
  • Sla de ingevulde gegevens op

Zie ook: