Koppelingen en integraties
Boekhoudkoppelingen nice to know
Nieuwe administratie toevoegen aan boekhoudkoppeling (Twinfield)
Nieuwe administratie toevoegen aan boekhoudkoppeling (Twinfield)
Jorike van Dijken avatar
Geschreven door Jorike van Dijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de nieuwe administratie in Twinfield in Simplicate te krijgen, heb je de administratiecode nodig. Wanneer je in Twinfield rechtsboven met je muis op je bedrijfsnaam staat, dan zie je daaronder de administratiecode tevoorschijn komen:

Ga nu naar de instellingen van de boekhoudkoppeling in Simplicate. Vul hier bij 'Voeg een nieuwe beschikbare adminstratie toe' de betreffende code in en klik op toevoegen:

Nadat je op toevoegen hebt geklikt, is de administratie direct toegevoegd! Je kunt deze dus nu selecteren bij 'Twinfield administratie*'.