Om de nieuwe administratie in Twinfield in Simplicate te krijgen, heb je de administratiecode nodig. Wanneer je in Twinfield rechtsboven met je muis op je bedrijfsnaam staat, dan zie je daaronder de administratiecode tevoorschijn komen:

Ga nu naar de instellingen van de boekhoudkoppeling in Simplicate. Vul hier (het veld waar de rode pijl naar verwijst) de betreffende code in en klik op toevoegen:

Nadat je op toevoegen hebt geklikt, is de administratie direct toegevoegd! Je kunt deze dus nu selecteren bij 'Twinfield administratie*'.