Wist je dat... je in de modules CRM, Sales & Projecten alles (of meerdere regels) in 1 keer kunt selecteren, om vervolgens iets collectief te kunnen wijzigen?

Bijvoorbeeld:

• Alle bedrijven overzetten van relatiebeheerder A naar B
  • De status van alle salestrajecten van iemand wijzigen naar X
  • De projectleider van een aantal projecten wijzigen
  • De datum 'Te factureren vanaf' bij meerdere vaste prijs diensten

Wanneer je alles wilt wijzigen dan klik je op het vinkje bovenaan (in CRM > Bedrijven is dat dus het vinkje links van ‘Naam bedrijf), of wanneer je een aantal regels wilt wijzigen, dan vink je de afzonderlijke regels aan (zoals in onderstaand voorbeeld). Zodra je iets hebt aangevinkt, zie je bovenin het aantal regels staan dat je hebt aangevinkt, waarna je de knop Acties tevoorschijn ziet komen. Via de knop Wijzigen zie je vervolgens een pop-up waarin je precies ziet wat je kunt wijzigen.