Product Update september 2023

2FA optimalisatie, nieuwe notificatie en API-uitbreiding

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze product update biedt een drietal nieuwe functionaliteiten in Simplicate:

2FA optimalisatie

Maak je gebruik van 2FA, dan worden medewerkers standaard na 9 uur uitgelogd. Voortaan is het mogelijk om de sessieduur hiervan zelf te bepalen binnen jouw omgeving via de accountinstellingen > wachtwoordbeleid.

Verder ontvang je als gebruiker voortaan een melding als je 2FA sessie bijna verloopt. Zo kun je tijdig je werk opslaan, of direct opnieuw inloggen.

Nieuwe notificatie

Er is een extra notificatie aan Simplicate toegevoegd. Zo ontvang je voortaan een notificatie wanneer een factuur onverhoopt niet verwerkt kan worden naar de boekhouding.

Stel de notificatie direct in via de instellingen en wordt automatisch op de hoogte gebracht.

Op onze kennisbank vind je artikelen met meer informatie over mogelijke redenen dat facturen niet verwerkt kunnen worden naar de boekhouding en op welke manier je deze foutmeldingen kunt verhelpen.

Uitbreiding API

Vanaf nu is het mogelijk om via de API nacalculatie diensten aan te maken op een project. Een veelgehoorde wens voor verdergaande integraties met Simplicate.